مقالات

کارخانه چاپ پارچه

فهرست مطالب

چاپ روی پارچه یکی از قدیمی ترین هنرهای دستی است و میتوان گفت این هنر با صنعت نساجی گره خورده است زیرا انسان ها همواره به دنبال ایجاد تنوع در پوشش خود بوده اند و در این راه از محیط پیرامون و طبیعت الهام گرفته اند.

در گذشته طراحی و چاپ روی پارچه از سخت ترین مراحل تولید پارچه بوده است زیرا به شکل سنتی انجام می شد اما امروزه به کمک دستگاه های چاپ دیجیتال این مرحله از صنعت نساجی دچار تحول عظیمی شده است. در گذشته انتخاب ها برای ایجاد طرح و نقش روی پارچه محدودتر بود اما امروزه در کارخانه های چاپ پارچه و با وجود ماشین آلات و دستگاه های پیشرفته میتوان هر طرح و نقشی را روی پارچه چاپ کرد.

انواع روش های چاپ پارچه

امروزه در کارخانه چاپ پارچه انواع روش های چاپ روی خارزدن پارچه ها پیاده میشود که هر کدام از آن ها مزایا و معایب خود را دارند، در ادامه با برخی از آن ها آشنا خواهیم شد.

  • چاپ دیجیتال مستقیم: یکی از بهترین روش های چاپ پارچه روش مستقیم است زیرا امکان چاپ تصاویر با بالاترین کیفیت و کمترین هزینه را فراهم می کند؛ در این روش یک دستگاه چاپگر جوهر افشان با جوهر مخصوص طرح مورد نظر را مستقیم از کامپیوتر روی پارچه اجرا میکند و برای خشک کردن و حرارت دادن به آن از تونل خشک کننده یا پرس حرارتی استفاده میشود.
  • چاپ استنسیل: این روش برای رنگرزی پارچه استفاده میشود و توسط استنسیل های چوبی یا پلاستیکی انجام میشود.
  • چاپ سابلیمیشن: این روش چاپ نیز که امروزه بسیار پرطرفدار است مزایای زیادی از جمله کیفیت بالا، صرفه جویی در زمان و هزینه دارد. این روش شامل تصعید جامد به گاز است؛ برای چاپ به روش سابلیمیشن کافی است طرح مورد نظر را با پرینتر و جوهر سابلیمیشن روی کاغذ مخصوص چاپ تریکو کنید و سپس کاغذ را روی پارچه قرار داده و به آن حرارت می دهند تا طرح از روی کاغذ روی پارچه چاپ شود.
  • چاپ غلطکی: در این روش از غلطک های مخصوص برای چاپ رنگ روی پارچه استفاده میشود. در چاپ غلطکی پارچه از بین غلطک های حکاکی شده که هر کدام از آن ها یک رنگ را روی پارچه چاپ می کند عبور می کند.
  • چاپ تخلیه: این روش برای حذف قسمت های رنگ شده پارچه مورد استفاده است.
  • چاپ مقاوم: در این نوع چاپ ابتدا از یک چسب قوی روی پارچه ریخته میشود و سپس رنگرزی انجام میشود.
  • چاپ اسکرین: چاپ اسکرین شامل انتقال الگوها به کمک اسکرین هاست.
  • چاپ قالبی: همانطور که از اسم آن پیداست از قالب ها برای پیاده سازی و چاپ طرح مورد نظر روی کامپکت پارچه انجام میشود.
  • چاپ فتو یا نوری: در این نوع چاپ سطح تکمیل پارچه با مواد شیمیایی که بسیار به نور حساس هستند پوشانده میشود سپس همانند عکس های نگاتیو که باید به سطح آن نور تابانده شود میتوان هر عکسی را روی آن چاپ کرد. قسمت هایی که در معرض نور هستند رنگ میگیرند و قسمت هایی که نور نخورده باشند بدون رنگ باقی میمانند..

امکانات و تجهیزات کارخانه چاپ پارچه

کارخانه چاپ پارچه باید فضای مناسبی برای قرار دادن انواع دستگاه های چاپ پارچه، توپ های پارچه و کاغذ داشته باشد.
کارخانه های چاپ  براش روی پارچه ممکن است متناسب با نوع فعالیتی که انجام میدهند به تجهیزات و دستگاه های مختلف احتیاج داشته باشند، برای مثال به انواع دستگاه های سابلیمیشن، کلندر یا پرس حرارتی، دستگاه چاپ مستقیم، انواع دستگاه چاپ پارچه و …
علاوه بر این امکانات و تجهیزات نیروهای حرفه ای و کاربلد یکی از مهم ترین نیازهای هر کارخانه است نه فقط کارخانه چاپ پارچه.

ویژگی های یک کارخانه چاپ پارچه حرفه ای

  • یک کارخانه چاپ روتاری پارچه موفق باید تنوع و خلاقیت را در اولویت قرار دهد و همواره سعی بر آن داشته باشد که بر اساس نیاز روز جامعه محصولات متنوع تولید کند.
  • کیفیت، شناسنامه و معرف محصولات یک کارخانه چاپ پیگمنت  پارچه است.
  • طراحی های منحصر به فرد و چاپ و تولید انواع پارچه های متنوع بر اساس نیاز خریداران موفقیت یک کارخانه چاپ پارچه را تضمین می کند.
  • تحویل به موقع محصولات به مشتریان و تلاش برای ارائه بهتر خدمات
  • ارئه خدمات به صورت آنلاین نیز یکی از ارکان یک کارخانه چاپ پارچه موفق است.

در ابتدای مطلب گفتیم که قرار است یکی از برترین مجموعه های چاپ پارچه را به شما معرفی کنیم.

شاید اینکه شرکتی را به عنوان بهترین شرکت چاپ پارچه معرفی کنیم اندکی غلو آمیز باشد اما حالا که با ویژگی های یک شرکت چاپ ری اکتیو پارچه خوب آشنا شده اید میدانید که در یک شرکت چاپ پارچه باید همه فرآیندهای بافت، رنگررزی، چاپ پارچه با استفاده از بهترین و به روز ترین دستگاه ها و ماشین آلات انجام شود

شرکت آرام تکمیل با نام تجاری یونیتکس با بهره گیری از کادری مجرب و با استفاده از ماشین آلات و دستگاه های بسیار پیشرفته رنگرزی و تکمیل اروپایی در زمینه ی منسوجات و خدمات نساجی شهرت جهانی دارند، این شرکت فرآیندهایی از قبیل بافت، رنگرزی و تکمیل طیف وسیعی از منسوجات از جمله تاری پودی و کشباف را به صورت تخصصی انجام می دهند؛ مجموعه ی آرام تکمیل همواره پیشرو در کیفیت و جلب رضایت مشتریان با تولیدات متنوع با قیمت بسیار مناسب و ابداعات گوناگون بوده است.

مجموعه آرام تکمیل خوش قولی و تحویل به موقع محصولات را در اولویت قرار داده است؛ همچنین برای تسریع و بهبود ارائه خدمات با ایجاد وبسایت امکان مشاهده محصولات را برای مشتریان عزیز فراهم کرده است.

فلسفه ی تولد این شرکت بر پایه حذف کامل اتلاف هاست.

مجموعه آرام تکمیل همواره حفاظت از محیط زیست  را در دستور کار خود قرار داده و به همین منظور با احداث استخرهای تامین آب و تصفیه پساب خروجی به مساحت تقریبی 700 متر مربع و نصب تجهیزات تصفیه فاضلاب مدرن، حفاظت و حراست از محیط زیست را به نوبه خود به انجام رسانیده است که در نوع خود کم نظیر است.

سوالات متداول



انواع روش های چاپ پارچه را توضیح دهید ؟

چاپ دیجیتال مستقیم
چاپ استنسیل
چاپ سابلیمیشن
چاپ غلطکی
چاپ تخلیه



ویژگی های یک کارخانه چاپ پارچه حرفه ای در چیست ؟

  • یک کارخانه چاپ پارچه موفق باید تنوع و خلاقیت را در اولویت قرار دهد و همواره سعی بر آن داشته باشد که بر اساس نیاز روز جامعه محصولات متنوع تولید کند.
  • کیفیت، شناسنامه و معرف محصولات یک کارخانه چاپ پارچه است.
  • طراحی های منحصر به فرد و چاپ و تولید انواع پارچه های متنوع بر اساس نیاز خریداران موفقیت یک کارخانه چاپ پارچه را تضمین می کند.
  • تحویل به موقع محصولات به مشتریان و تلاش برای ارائه بهتر خدمات

ارئه خدمات به صورت آنلاین نیز یکی از ارکان یک کارخانه چاپ پارچه موفق است.



• چاپ دیجیتال مستقیم چیست ؟

  • یکی از بهترین روش های چاپ پارچه روش مستقیم است زیرا امکان چاپ تصاویر با بالاترین کیفیت و کمترین هزینه را فراهم می کند؛ در این روش یک دستگاه چاپگر جوهر افشان با جوهر مخصوص طرح مورد نظر را مستقیم از کامپیوتر روی پارچه اجرا میکند و برای خشک کردن و حرارت دادن به آن از تونل خشک کننده یا پرس حرارتی استفاده میشود.

دیدگاهتان را بنویسید